Acces autorizati cadastru

Esti firma/PFA ce activezi in domeniul cadastrului si nu ai cont pe acest site? Inregistreaza-te aici!

Apasati ESC pentru a inchide

702

Termeni si conditii

FirmeCadastru www.firmecadastru.ro (denumit in continuare FirmeCadastru) este creat si administrat de GEOCAD IT SOLUTIONS SRL, identificata prin CUI 39843328, nr. reg. com. J23/4300/2018. Email de contact: office@firmecadastru.ro. Adresa postala: jud. Ilfov, 1 Decembrie, str. 15 nr. 15.

Daca folositi serviciile sau informatiile oferite de FirmeCadastru, acest lucru va fi echivalent cu acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos.

Orice activitate de utilizare ulterioara a serviciilor, precedata de bifarea casutei "Am citit si sunt de acord cu conditiile de utilizare ale site-ului", este presupusa a fi echivalenta cu consimtamantul dumneavoastra expres ca acceptati si veti respecta, in integralitate, prezentul acord si orice document aditional la care acesta face referire.

Acesti termeni si conditii se pot modifica din timp in timp. Va rugam sa verificati periodic aceasta rubrica pentru a fi la zi cu toate modificarile termenilor si conditiilor FirmeCadastru.

1. Protectia proprietatii intelectuale

2. Utilizarea continutului "FirmeCadastru"

3. Inregistrare, parole si responsabilitati

4. Abonamente, plata abonamentelor, si alte tranzactii

5. Protectie cont utilizator

6. Suspendarea accesului la cont

7. Modificari aduse FirmeCadastru

8. Lipsa a garantiei, si declinari de raspundere

9. Forta majora

10. Diverse

11. Lege aplicabila si jurisdictie

Termenii prezentului document au fost actualizati la data de 20 noiembrie 2018.


1. Protectia proprietatii intelectuale

Continutul si designul FirmeCadastru (precum si orice alt material avand legatura cu FirmeCadastru) trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. in orice alta modalitate (ca, spre exemplu: articole, design si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la "Continut FirmeCadastru"), apartin FirmeCadastru si colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat expres ori nu este specificat un alt autor - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele fara a detine o permisiune scrisa din partea FirmeCadastru sau colaboratorilor sai, care detin un drept de proprietate intelectuala asupra sectiunii respective de continut a FirmeCadastru.


2. Utilizarea continutului FirmeCadastru

Puteti copia si printa Continutul FirmeCadastru doar pentru folosinta dvs. si a companiei dumneavoastra, potrivit scopului pentru care v-ati inscris in FirmeCadastru. Cu exceptia celor spuse mai sus, continutul FirmeCadastru nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari. Actiunile de tipul celor descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea FirmeCadastru:

a) reproducerea sau stocarea Continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt site, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.

b) modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra.

c) indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al FirmeCadastru asupra Continutului.

Orice utilizare a continutului FirmeCadastru in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document, este interzisa. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: office@firmecadastru.ro .


3. Inregistrare, parole si responsabilitati

Pentru a folosi serviciile oferite de site-ul FirmeCadastru, va obligati sa:

a) furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului

b) mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Intelegeti sa faceti aceasta notificare in cel mult 30 de zile de la data la care s-au produs schimbarile.

FirmeCadastru va verifica corectitudinea categoriei/ clasei si seriei inregistrate pe site-ul Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara, www.ancpi.ro.

Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, FirmeCadastru are dreptul sa suspende sau sa blocheze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului.

De asemenea, FirmeCadastru nu are obligatia de a verifica in avans materialul publicat de catre utilizatori. De aceea, FirmeCadastru nu raspunde in niciun mod cu privire la informatiile si datele postate, difuzate sau transmise de catre utilizatorii sai. Daca i se solicita de catre un utilizator, poate investiga si verifica afirmatiile si poate hotari daca informatiile respective trebuie indepartate.

FirmeCadastru va asigura accesul utilizatorilor pe baza de parola la contul special creat pe site-ul www.firmecadastru.ro. Prin intermediul FirmeCadastru, dumneavoastra va puteti face publice datele firmei / PFA.


4. Abonamente, plata abonamentelor, si alte tranzactii

Accesul la unele dintre serviciile de listare a unor obiective care intra in Continutul FirmeCadastru poate sa fie permis doar dupa plata unui abonament. Toate platile, incluzand prin aceasta taxele aplicabile acestor plati, vor fi realizate pe baza de factura proforma sau, la solicitarea dvs, pe baza de factura fiscala, in Lei, conversiunea EURO in moneda romaneasca realizandu-se la data emiterii facturii proforme. Accesul la unele dintre servicii nu va fi permis decat dupa momentul la care se confirma transferul de bani in contul FirmeCadastru. FirmeCadastru poate fi folosit, de unii dintre partenerii sai de afaceri, drept baza pentru vanzarea sau promovarea unor produse si servicii. In aceasta situatie, contractul care va reglementa contractul dintre dvs. si furnizorul de produse si servicii respectiv se va incheia intre dvs. si respectivul furnizor de produse si servicii si nu intre dvs. si FirmeCadastru.

In situatia in care doriti incetarea furnizarii serviciului catre dumneavoastra, intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca platile deja efectuate nu sunt si nu vor fi returnate.

FirmeCadastru isi poate schimba pretul stabilit pentru furnizarea serviciului, la fel cum poate modifica orice alta clauza a prezentului acord. Schimbarea se poate produce in orice moment si va fi vizibila prin majorarea/reducerea preturilor afisate in paginile FirmeCadastru.

Acceptati si sunteti de acord ca orice intarziere in plata sumelor de bani catre FirmeCadastru va constitui o incalcare a prevederilor prezentului acord. In conditiile in care FirmeCadastru isi rezerva dreptul sa adopte si alte atitudini permise de lege sau contract, sunteti de acord si intelegeti sa RAMBURSATI IN TOTALITATE CATRE FirmeCadastru TOATE COSTURILE SI CHELTUIELILE CARE POT REZULTA IN LEGATURA CU RECUPERAREA SAU INCERCAREA DE RECUPERARE A ACESTOR SUME NEPLATITTE.


5. Protectie cont utilizator

Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul FirmeCadastru este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. FirmeCadastru nu va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje sau telefoane nesolicitate. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa semnati log off / sign out din contul dvs. in contul de utilizator al FirmeCadastru, la sfarsitul fiecarei sesiune de utilizare a acestora. Va sfatuim de asemenea sa inchideti fereastra browserului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dvs. in FirmeCadastru.

Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile dvs. personale sau la corespondenta dvs. atunci cand lucrati intr-o retea de computere aflata intr-un loc public. (in cafenelele internet, spre exemplu).

Sunteti raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor si a parolei dumneavoastra. Veti fi raspunzatori de utilizarea inregistrarii dumneavoastra, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia dumneavoastra. Sunteti de acord sa sesizati FirmeCadastru in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii dumneavoastra. Compania nu va fi raspunzatoare pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre dvs.

Din pacate, nici o transmisie de date prin intermediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, FirmeCadastru nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriu dvs. risc. Fiecare inregistrare se face pentru un singur utilizator.


6. Suspendarea accesului

FirmeCadastru poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dvs. la Continutul FirmeCadastru sau la o parte a acestui continut. In acest sens, FirmeCadastru poate bloca parola, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale sale de care beneficiari, sau sa scoata si sa stearga orice material din cadrul serviciilor, pentru orice motiv sau fara motiv. FirmeCadastru poate de asemenea, oricand doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila.

In cazul acesta, se vor aplica, acolo unde este cazul, prevederile punctului 4 al prezentului document. In cazul restrictionarii accesului utilizatorilor de servicii platite, acestia inteleg si sunt de acord ca singurele pretentii pe care le vor putea formula impotriva FirmeCadastru se limiteaza la restituirea partii de tarif corespunzatoare perioadei restrictionate.


7. Modificari aduse FirmeCadastru

FirmeCadastru isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale Continutului sau. De asemenea, FirmeCadastru isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.


8. Lipsa garantiei si declinarii de raspundere

Desi in fiecare moment face eforturi in vederea asigurarii calitatii si corectitudinii articolelor publicate in FirmeCadastru, FirmeCadastru nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau, a caracterului corect, complet si actual al informatiilor prezentate in paginile utilizatorilor, a FirmeCadastru, a software-ului ori a produselor si serviciilor publicate sub egida sa. FirmeCadastru nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului,` intreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de FirmeCadastru, chiar daca FirmeCadastru va atentionase anterior ca folosirea acestor informatii fara un consultant de specialitate poate genera astfel de daune.

FirmeCadastru nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de FirmeCadastru. De asemenea, FirmeCadastru nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite de FirmeCadastru pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe FirmeCadastru sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive.

Sunteti de acord sa exonerati de raspundere FirmeCadastru pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prezentului contract.


9. Forta Majora

FirmeCadastru, afiliatii sau si in general, furnizorii de informatie catre FirmeCadastru nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat de publicatiile noastre, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa FirmeCadastru. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la FirmeCadastru, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele FirmeCadastru, erorile de operare, etc.


10. Diverse

Schimbarea termenilor prezentului acord. FirmeCadastru este indreptatit, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati, sa schimbe termenii prezentului acord. Va recomandam sa recititi acest document cu periodicitate, astfel incat sa fiti la curent cu toate modificarile aduse acestuia. Accesul in FirmeCadastru si folosirea serviciilor noastre implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni ai prezentului acord.

De asemenea, unele servicii oferite de FirmeCadastru pot face obiectul unor termeni diferiti, care vor fi afisati in cazul fiecarui astfel de serviciu, la loc vizibil, putand fi accesati inainte de folosirea serviciului.

Publicitatea si continutul furnizat de alte parti. Parti ale continutului inclus in FirmeCadastru pot sa fie furnizate de terte persoane cu care FirmeCadastru are incheiate contracte de furnizare de continut. De asemenea, in interiorul continutului FirmeCadastru pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. FirmeCadastru nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, FirmeCadastru nu este responsabil asupra continutului paginilor la care se face trimitere din interiorul sau.

Orice notificare catre FirmeCadastru trebuie trimisa in scris, prin e-mail sau prin intermediul postei, la adresa mentionata in prezentul document.


11. Legea aplicabila si jurisdictie

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.


Va multumim.

Alege judetul tau
Solicita oferta
Solicita oferta
Localizare teren
Localizare teren
Parerile clientilor
Cu mult respect pentru amabilitatea dumneavoastra si promptitudinea in relatiile cu clientii si potentiali clienti VA MULTUMESC MULT! Sa aveti o zi plina de...

Georgeta G.


Vezi toate parerile
Felicitări! M-ați surprins plăcut! Mulțumesc pentru promptitudine și interes pentru solicitanți! Numai bine va doresc! Acum voi analiza ofertele!

Tatiana C.


Vezi toate parerile
Multumesc! Am primit suficiente oferte ! Chiar mi-au fost utile!

Dumitru T.


Vezi toate parerile
Multumesc pentru ajutor! Ati facut o treaba minunata!

Mirela N.


Vezi toate parerile
Buna seara, Multumesc pentru colaborare! Am primit deja oferte, drept urmare vom selecta oferta cea mai buna. Cu stima, Valeria G.

Valeria G.


Vezi toate parerile
Va multumesc pentru colaborare, am primit oferte, ramane sa stabilim cu cine o sa lucram in continuare. O zi buna!

Cristina M.


Vezi toate parerile
Buna ziua! Va multumesc pentru promptitudinea cu care ati raspuns cererii noastre. In acest mod am reusit sa contractam aceste lucrari cu succes si la un...

Ioan I.


Vezi toate parerile
Multumesc pentru oportunitate, am gasit datorita firmei o oferta pentru problema mea. Cu stima, Lucica I.

Lucica I.


Vezi toate parerile
Vă mulțumesc mult pentru sprijin și promptitudine! Am primit oferte, am discutat la telefon cu experții dumneavoastră și în curând asociația va lua o...

Ada M.


Vezi toate parerile
Va multumesc mult pentru rapiditate si eficienta! Am primit oferte, pe care le voi analiza. O zi buna!

Darius D.


Vezi toate parerile
Buna ziua, Va multumesc si eu pentru promptitudine. Am primit deja oferte si contacte Va doresc mult succes.

Cristina V.


Vezi toate parerile
Va multumesc. Mi-ati fost de mare ajutor.

Elena R.


Vezi toate parerile
Mulțumesc mult pentru promptitudine. Am primit câteva oferte si rămâne să mă hotărăsc cu cine voi merge mai departe.

Anca C.


Vezi toate parerile
Va multumesc pentru colaborare, am primit oferte, ramane sa stabilim cu cine o sa lucram in continuare.

Cezar T.


Vezi toate parerile
Mulțumiri pentru promptitudine. Mulțumesc pe această cale și celor care m-au contactat. Cu stimă Sergiu C.

Sergiu C.


Vezi toate parerile
Va multumesc mult pentru rapiditate si eficienta! Am primit deja 7 oferte, pe care le voi analiza. O zi buna!

Costel M.


Vezi toate parerile
Am primit rapid numeroase oferte, telefonice sau pe e-mail si am putut decide rapid care va fi solutia optima pentru mine. Sistemul pare a fi foarte functional...

Irina M.


Vezi toate parerile
Prin intermediul dvs. am primit cca 20 de oferte. Am fost placut surprins si am putut selecta oferta cea mai rapida. Felicitari si mii de multumiri.

Mihai L.


Vezi toate parerile
Buna ziua, Vreau sa spun, ca am ramas placut surprinsa ,cand dupa nici 10 minute dupa ce am facut acea cerere, am inceput sa primesc raspunsuri, am putut sa...

Corina D.


Vezi toate parerile
Va multumesc pt informatiile obtinute rapid prin intermediul Dvs. Evident, voi opta pt. una din firmele care mi-au trimis oferte. Inca odata mii de multumiri !

Mihai D.


Vezi toate parerile
Multumesc pentru ajutorul acordat si indrum pe toata lumea care are nevoie de un cadastru sa va apeleze cu incredere. Va multumesc pentru sprijin.

Costel T.


Vezi toate parerile