Acces autorizati cadastru

Esti firma/PFA ce activezi in domeniul cadastrului si nu ai cont pe acest site? Inregistreaza-te aici!

Ai uitat parola? Click aici!

Apasati ESC pentru a inchide

718

PRO Member

TOPODELTAPAD SRL

Adresa: Str. Mihail Kogalniceanu, Nr. 2, Bl. 26, Sc. C, Ap. 3, Parter, Tulcea, jud. Tulcea

Telefon: vezi numarul de telefon

Fax: +40372873760

Email: vezi adresa de email

Website: www.topodeltapad.ro

Clasa: III

Seria: RO-B-J 0037

Verificare ANCPI: Verificare ANCPI Autorizatie valabila

Judete: Tulcea, Bucuresti

Scurta descriere

SC TOPODELTAPAD SRL, înființată în anul 2005, este o firmă autorizată de către ANCPI să execute lucrări de specialitate în domeniul cadastrului, topografiei și geodeziei.
Din 2012 executam si evaluari, fiind autorizati ANEVAR, iar prin partenerii nostri DEFIGO, realizam Certificate de Performanta Energetica (Certificat Energetic)

Galerie foto
Tipuri de lucrari
Prezentare

SC TOPODELTAPAD SRL s-a născut din dorința de afirmare a doi studenți ai facultății de Geodezie și cu sprijinul și la îndemnarea atentă a doi oameni experimentați cu ani mulți de practică în domeniile cadastrului, topografiei și geodeziei.

Astfel în septembrie 2005, firma își definitivează statutul și se înregistrează la camera de comerț având atunci doar un singur angajat, în persoana domnului Păun Ștefan, care ocupă și azi funcția de director și care coordonează activitatea și echipa actuală, formată din alți doi oameni de specialitate și încă trei oameni fără de care activitatea firmei ar fi anevoioasă.

De-a lungul anilor ce au trecut de la înființare, firma și-a îmbunătățit în permanență modul de lucru, dar a rămas neschimbată la capitolul profesionalism în execuția lucrărilor, corectitudine și promptitudine.

Firma noastră a făcut investiții în fiecare an pentru a putea asigura calitatea lucrărilor executate și de a spori tipurile de lucrări, astfel că azi, putem spune că suntem capabili să executăm orice tip de lucrare din domeniul cadastrului, topografiei și geodeziei, domeniu în care firma este și autorizată de către ANCPI.

Din 2012, am dobandit si calitatea de evaluatori autorizati ANEVAR pentru 2 dintre colegii nostrii pentru specializarea EPI - Evaluarea de Bunuri Imobile, iar din 2016 putem asigura si Evaluari de Bunuri Mobile.

Din 2014 am inceput o colaborare pentru realizarea Certificatelor de Performanta Energetica (certificat energetic) cu partenerul nostru Defigo. Certificatele se pot elibera in max. 48 de ore.

Contact

* campuri obligatorii

Alege judetul tau
Localizare teren
Localizare teren
Parerile clientilor
Cu mult respect pentru amabilitatea dumneavoastra si promptitudinea in relatiile cu clientii si potentiali clienti VA MULTUMESC MULT! Sa aveti o zi plina de...

Georgeta G.


Vezi toate parerile
Felicitări! M-ați surprins plăcut! Mulțumesc pentru promptitudine și interes pentru solicitanți! Numai bine va doresc! Acum voi analiza ofertele!

Tatiana C.


Vezi toate parerile
Multumesc! Am primit suficiente oferte ! Chiar mi-au fost utile!

Dumitru T.


Vezi toate parerile
Multumesc pentru ajutor! Ati facut o treaba minunata!

Mirela N.


Vezi toate parerile
Buna seara, Multumesc pentru colaborare! Am primit deja oferte, drept urmare vom selecta oferta cea mai buna. Cu stima, Valeria G.

Valeria G.


Vezi toate parerile